Deel dit artikel
-

Ondernemer Ben Huh (Cheezburger) naar Emerce eDay

Ben Huh is toegevoegd aan de lijst van sprekers van Emerce eDay, op 8 oktober in de Kromhouthal in Amsterdam Noord. Met de site I Can Has Cheezburger? begon de oud-journalist een mediabedrijf dat zich specialiseert in humor en maandelijks 400 miljoen impressies genereert.

Huh is sinds vorige maand overigens geen CEO meer. Zijn plaats wordt ingenomen door Scott Moore. Huh blijft wel in het bestuur van zijn onderneming zitten.

eDay is onderdeel van Amsterdam eWeek, dat net als vorig jaar boordevol evenementen zit. Yoursocial zal Amsterdam Week aftrappen met een eigen programma met spannende sprekers, ‘fine drinks & hot bites’.

Spectaculair wordt ook de Amsterdam Beacon Mile. Het wordt de eerste working living lab rond beacons, die tegenwoordig vaak voor marketingdoeleinden in winkels worden ingezet. Afgelopen week was de onthulling van deze mile, die tijdens de aankomende Sail al uitgebreid gebruikt en getoetst wordt. Daarmee komt de ontwikkeling van het Internet of Things in een nieuwe fase in Amsterdam. De eerste ervaringen worden tijdens een bijzondere meetup in de eWeek 2015 gedeeld.

Op het festivalprogramma staan verder congressen en get-togethers als Emerce Facebook Conference en eRetail Europe. Kaarten zijn hier verkrijgbaar.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond