Deel dit artikel
-

AH: Recordaantal online bestellingen verwacht

De verwachting is dat dit jaar zo’n 7,5 miljoen houdbare en verse producten bij klanten thuisbezorgd gaan worden door Albert Heijn. Voor het eerst bezorgt de retailer de boodschappen thuis op zondag 24 en 31 december. Mede hierdoor wordt een stijging van 35 procent online bestellingen verwacht in aanloop naar Kerst ten opzichte van vorig jaar.

De supermarkt bereidt zich naar eigen zeggen voor op een militaire operatie door onder andere 15 procent meer chauffeurs in te zetten en ruim 85.000 personeelsleden in te schakelen op de winkelvloer.

Vanaf deze week kunnen klanten die hun kerstinkopen via ah.nl regelen alvast een bezorgmoment reserveren dat hen uitkomt. De bezorgmomenten op de dagen voor Kerst waren vorig jaar al een week voor Kerst volgeboekt.

Ook dit jaar biedt Albert Heijn de Allerhande Kerstbox aan. Dit verspakket bevat alle ingrediënten en recepten voor een culinair viergangendiner. Dit is het eerste jaar dat de Kerstbox ook verkrijgbaar is voor twee personen én kan worden aangevuld met de bijbehorende Allerhande Wijnbox.

Zaterdag 23 december wordt veruit de drukste dag met naar verwachting 3 miljoen klanten die hun kerstinkopen komen doen in de fysieke winkels.

 

Deel dit bericht

1 Reactie

Peter

Het zou mooi zijn als zondagbezorging AH zo goed bevalt dat het een standaard service wordt. Anderzijds hoop ik dat het andere retailers doet volgen om zondag bezorging aan te bieden. Het is toch wel een erg fijne service als je doordeweeks gewoon werkt.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond