Deel dit artikel
-

AH to go en Thuisbezorgd.nl gaan samenwerken in Amsterdam

AH to go en Thuisbezorgd.nl starten vandaag in Amsterdam de gezamenlijke bezorging van het AH to go-assortiment. De producten worden per e-bike gratis bezorgd vanuit twee AH to go-winkels in Amsterdam.

Begin volgend jaar volgen vanuit Albert Heijn, waar AH to go onderdeel van is, meer initiatieven op het gebied van thuisbezorging.

Topman Wouter Kolk van Albert Heijn had eerder deze week in het FD al een samenwerking met Thuisbezorgd en Deliveroo aangekondigd. Zo wil de retailer ook warme maaltijden uit de eigen keukens gaan bezorgen. ‘Wij hebben duizenden recepten. We kunnen een aantal favoriete gezonde Allerhande-maaltijden ook voor jou klaarmaken. Dat doen we echter niet op de winkelvloer. We hebben gemerkt dat dat niet efficiënt is.’

In Amsterdam kunnen gebruikers van Thuisbezorgd.nl vanaf vandaag in elk geval de producten van AH to go laten bezorgen. Er is een selectie gemaakt van de populairste producten uit het AH to go-assortiment waaronder soepen, poké bowls, vers belegde broodjes, salades, fruitsnacks en verse sappen.

De producten worden met een e-bike opgehaald bij de AH to go in de Ferdinand Bolstraat of op het Waterlooplein. De samenwerking wordt over twee maanden geëvalueerd.

Deel dit bericht

1 Reactie

Kees

Vanwege hun opdringerige “dit programma wordt mede verpest door Jitse Groen van Thuisbezorgd.nl”-reclames, die zomaar ineens tv-uitzendingen verstoren, heb ik een gloeiende pesthekel gekregen aan die club. Geen beste reclame voor Albert Heijn dus dat het met zoiets als Thuisbezorgd.nl gaat samenwerken.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond