Deel dit artikel
-

Albert Heijn wordt afhaalpunt Bol.com

Bol.com gaat de winkels van moedermaatschappij Ahold gebruiken voor het leveren van bestellingen. Vanaf nu kunnen klanten hun bol.com bestelling niet alleen laten bezorgen op een adres naar keuze, maar ook bij Albert Heijn.

De dienst wordt in eerste instantie in 59 Albert Heijn-winkels aangeboden. In 2013 krijgt een groot deel van de overige Albert Heijn-winkels ook een bol.com afhaalpunt.

Een half jaar na de afronding van de overname van bol.com door Ahold gaan Albert Heijn en bol.com dus nauw samenwerken. Klanten kunnen vanaf nu in het bestelproces bij bol.com eenvoudig aangeven of zij de artikelen willen laten thuisbezorgen of op willen halen bij een Albert Heijn-winkel. Wie op werkdagen voor 22.30 uur bestelt, kan zijn pakketje met bijvoorbeeld boeken, speelgoed of baby-artikelen meestal al de volgende dag na 15.00 uur ophalen in de winkel. Zodra de bestelling klaarligt, ontvangt de klant een e-mail.

Op dit moment is in 59 Albert Heijn-winkels een bol.com afhaalpunt aanwezig bij de servicebalie, waaronder in alle AH XL-winkels en in een winkel in België. De komende periode wordt bekeken of deze 59 afhaalpunten voldoen aan de wensen van klanten.

Deel dit bericht

3 Reacties

Rick Maresch

Ben benieuwd hoe ze dan retourneren gaan aanpakken….

ferry de groot

.. en hoe dan met de externe leveranciers die Bol gebruikt? dat zijn nogal wat zgn tweede handsbedrijven. Die versturen pas een week later af. Kunnen die dan het pakje afgeven in hun eigen Appie die het dan doorstuurt naar de Appie in de buurt van de koper? Dat scheelt weer onnodige verzendkosten die Bol altijd bij 2e hands in rekening brengt!

michel

Dan moet het toch nog steeds verzonden worden? Wel fijn dat je als je een koffiezetapparaat koopt, dat je meteen je koffie en koeken erbij kunt kopen!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond