Deel dit artikel
-

Albert Heijn introduceert digitaal sparen met rente

Vanaf 1 juni kunnen Albert Heijn-klanten koopzegels sparen in de AH app en een rendement tot 6 procent op hun spaargeld behalen.

De zegels van 10 eurocent worden na aankoop automatisch bijgeschreven in de AH app. Bij een vol digitaal boekje ontvangen klanten het ingelegde bedrag plus 6 procent rente.

Albert Heijn begon vorig jaar al met digitaal sparen tijdens spaaracties. Vanaf 1 juni kunnen klanten met een persoonlijke Bonuskaart de vertrouwde koopzegels digitaal sparen.

De bestaande koopzegels en spaarboekjes worden afgebouwd. Klanten die nog een incompleet zegelboekje hebben, kunnen tot 31 december 2020 hun boekje vol maken.

Deel dit bericht

8 Reacties

Detlev Delp

wat doen klanten die geen mobiel hebben??????

Sophie

Delp, deze hebben ze toch niet nodig alleen een bonuskaart.

Van beeck

Jammer dat je niet zelf mag beslissen of je digitale zegels wilt…
Snap t probleem niet zo in andere supermarkten krijg je gewoon je zegels en er zijn nog zat ouderen geen mobieltje hebben met apps
Die gaan zo wel naar andere supermarkten die wel zegels geven…

Gea

Erg spijtig dat het sparen via de zegels stopt dit was voor mij handig met de feestdagen

Frans

wat gebeurd er als ik mijn bonus kaart verlies ?? of is het kaart weg centen weg.
Want ik lees niks over de beveiliging.

M. Christiaans

Hoe veilig is het allemaal ? vol doet hij net als een bank pasje ?

T. Rooijakkers

Al geruime gebruik ik de AH-app. Hierdoor worden de evt. zegels automatisch bijgeschreven. Tevens ben ik nog in het bezit van een halfvol zegelboekje. Bij elke aankoop worden de spaarzegels automatisch bijgeschreven, zodat ik niet in staat ben om mijn halfvol zegelboekje compleet te krijgen. Een oplossing in deze is: bij de bali kun je een halfvol zegelboekje inleveren en krijg je per ingeplakt zegeltje uitbetaald of je stopt met de AH-app en ga je weer langs de kassa om de zegeltjes weer daadwerkelijk te ontvangen en in het boekje te plakken. Kan mij niet voorstellen, dat AH de halfvolle zegelboekjes ongeldig gaat verklaren. De klant heeft voor elk zegeltje betaald. Ook de klanten moeten op de “kleintjes” letten!!!

WIL

Zegels sparen kan automatisch..1 maal je bonus kaart met zegels scannen bij AH…dan kan je gewoon met de bonuskaart scannen de boodschappen afrekenen..en staan de gespaarde zegels op je naam en email…

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond