Deel dit artikel
-

Allestoringen.nl gaat internationaal

Voormalig Webwereld-hoofdredacteur Tom Sanders heeft zijn site Allestoringen.nl, die snel storingen bij providers op het spoor komt op basis van meldingen in sociale media, uitgebreid naar andere landen.

Sinds een maand volgt zijn site ook Amerikaanse providers. Niet alleen internet aanbieders, ook banken, sociale media-diensten als Facebook en Twitter. Sanders noemt zich in een artikel van zijn voormalige werkgever IDG (News) de ‘weerman van de digitale wereld’.

In Nederland volgt Allestoringen.nl ruim tweehonderd diensten. Als basis vormen tweets en andere niet nader genoemde bronnen. Wel worden meldingen zoveel mogelijk gechecked.

Voor consumenten is de dienst gratis, Sanders wil verdienen aan e-mailberichten voor journalisten, analisten en dienstverleners zelf. Een andere bron van inkomsten zijn advertenties.

Sanders venootschap Serinus42 BV meldt naast Downdetector.com inmiddels als domeinen ook Downdetector.co.uk; Allestörungen.de, Allestoringen.nl, Allestoringen.be en Touteslespannes.fr.

Sanders heeft concurrenten, IsItDownRightNow.com en DownRightNow.com, maar die bieden volgens hem minder uitgebreide informatie.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond