Deel dit artikel
-

Amerikaanse Fox gaat Utopia uitzenden

Talpa heeft zijn eerste grote tv-deal voor Utopia binnengesleept. Het Amerikaanse zender FOX, een van de vier landelijke netwerken in de VS, gaat een eigen versie van Utopia uitzenden, zowel op televisie als op digitale platforms. De overeenkomst daartoe is gisteravond laat bereikt.

Net als bijna drie jaar geleden, kort na de lancering van The Voice of Holland, is een Amerikaanse zender de eerste buitenlandse klant, meldt Talpa vanochtend in een persverklaring.

De Amerikaanse versie van Utopia, die door John de Mols Talpa lokaal wordt geproduceerd in Los Angeles, zal wekelijks op televisie te zien zijn en, net als in Nederland, 24/7 online.

Woensdag dook het Nederlandse Utopia plotseling ver onder de één miljoen kijkers. Gisteren keken er echter weer 1,1 miljoen mensen. SBS is inmiddels een enquête gestart. De kijkers kunnen bepalen of en welke aanpassingen er gedaan worden aan het programma. Een aantal kijkers is afgehaakt omdat de samenvattingen op tv te ver achterlopen op de livestreams.

Deel dit bericht

1 Reacties

Stefan

Ik hoop dat het in de US een succes gaat worden!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond