Deel dit artikel
-

ANWB opent webwinkel voor nieuwe auto’s

De ANWB lanceert de Autokoopservice, waar leden kunnen profiteren van een gezamenlijke korting die tussen de vier en zeven procent ligt van de netto catalogusprijs. In de webwinkel kan gezocht worden binnen vrijwel alle grote automerken. (meer…)

Deel dit bericht

5 Reacties

Johan Schaap

Naast nieuwe auto’s kopen op Auto.nl en bij Nieuweautokopen.nl is het ook al een jaar of 2 mogelijk op http://www.skoda-direct.nl.
@jannemiek, je schreef er destijds zelf een artikel over: http://www.emerce.nl/nieuws/skoda-zet-internet-in-als-verkoopkanaal

Kamal

Leuk en aardig van de ANWB maar wie taxeert de inruilauto?
Waarom zou ik via de anwb dit laten doen en er voor betalen, terwijl bij de dealer de offerte gratis is?
En 7% is tegenwoordig niets meer, de merkdealers hebben bijna elk kwartaal akties m.b.t. inruilpremies, verkooppremies e.d.
Dus met 7% denk ik niet dat het haalbaar zal zijn om offertes om te kunnen zetten in orders. Helemaal met de belachelijke hoge kortingen (12%) wat er momenteel gegeven wordt bij dealers.

Christian

Interessant artikel. @Kamal; veel mensen willen niet zelf onderhandelen over de prijs dus besteden ze dit liever uit aan bijvoorbeeld de ANWB. Je moet dan altijd nog zelf je auto inruilen, dat doen ze weer niet.

Robert

> Leuk en aardig van de ANWB maar wie taxeert de inruilauto?
> Je moet dan altijd nog zelf je auto inruilen, dat doen ze weer niet.

Een eigen mening is leuk, de feiten leuker:
https://www.anwbautoverkoopservice.nl/

Henk van Drunen

Je oude auto verkopen aan ons kan ook. Zie anwbverkoopservice.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond