Deel dit artikel
-

Apple vernieuwt MacBook Air, Mac mini en iPad Pro

Crisis of niet, Apple kondigt vandaag een groot aantal nieuwe producten aan.

Allereerst de vernieuwde MacBook Air met twee keer snellere prestaties en tot 80 procent snellere grafische prestaties, en met twee keer (256 GB) aan opslag.

Belangrijkste verschil is verder het toetsenbord met schaarsmechanisme, bekend van de laatste MacBook Pro.

Net als zijn voorganger heeft deze MacBook Air een 13-inch Retina-display voor ‘levendige afbeeldingen en haarscherpe tekst’, Touch ID waarmee aanmelden en online shoppen makkelijker wordt, een ruim trackpad en een batterij ‘die de hele dag meegaat.

De prijs is ook verlaagd, naar 1199 euro.

Apple heeft ook zijn nieuwste iPad Pro onthuld, zoals verwacht voorzien van een ultragroothoekcamera, microfoons van ‘studiokwaliteit’ en een zogeheten LiDAR-scanner die dieptemetingen mogelijk maakt.

iPad Pro heeft opnieuw een prestatieboost gekregen in de vorm van de A12Z Bionic-chip, bedoeld voor het bewerken van 4K-video en 3D-modellen.

Apple heeft voor dit model ook een nieuw Magic Keyboard aangekondigd. Dit toetsenbord met verlichte toetsen heeft een ingebouwde trackpad.

De nieuwe 11-inch en 12,9-inch iPad Pro zijn verkrijgbaar in zilver en spacegrijs. Met minimaal 128 GB ruimte voor hun apps en bestanden. Daarnaast is iPad Pro te configureren met 256 GB, 512 GB of 1 TB aan opslagruimte.

De 11-inch iPad Pro is verkrijgbaar vanaf 899 euro voor het Wifi-model en 1009 euro voor het Cellular-model. De 12,9-inch iPad Pro kost 1119 euro voor het Wi-Fi-model en 1229 euro voor het Wi-Fi + Cellular-model.

Tot slot heeft Apple zijn Mac mini vernieuwd met standaard 256 GB opslag, en met de configuratie van 1279 euro maar liefst 512 GB.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond