Deel dit artikel
-

Apple Watch Nike+ met extra’s voor sporters

Naast de reguliere Apple Watch, hebben Apple en Nike vandaag Apple Watch Nike+ aangekondigd, het nieuwste resultaat van een langdurige samenwerking, aldus beide bedrijven.

Apple Watch Nike+ is met name bedoeld voor hardlopers, met exclusieve Siri-commando’s, speciale Nike-wijzerplaten en nauwe integratie met de nieuwe Nike+ Run Club-app.

Apple Watch Nike+ heeft net als alle Apple Watch Series 2-modellen een ingebouwd GPS-systeem waarmee tempo, afstand en route kunnen worden bijgehouden. Gebruikers hoeven hun iPhone dus niet mee te nemen als ze gaan hardlopen.

Het Nike-sportbandje is gemaakt van hetzelfde sterke, flexibele fluorelastomeer als het oorspronkelijke Apple Watch-sportbandje, maar dan met gaatjes voor nóg betere ventilatie en zweetafvoer. Het lichte bandje is verkrijgbaar in vier uitvoeringen in twee verschillende kleuren.

Apple Watch Nike+ kan ook in de Benelux vanaf vrijdag 9 september worden besteld, maar zal pas ergens in oktober kunnen worden geleverd.

Apple en Hermès introduceerden vandaag ook nog de Apple Watch Hermès met en uitgebreid assortiment van bandjes, zowel in het kenmerkende kleurenpalet van Hermès als in een reeks opvallende nieuwe kleuren.

De exclusieve wijzerplaten zijn geïnspireerd op de iconische Hermès-modellen Clipper, Cape Cod en Espace.

Apple Watch Hermès is vanaf vrijdag 23 september verkrijgbaar in België, maar nog niet in Nederland.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond