Deel dit artikel
-

Apples Passbook nog vrijwel leeg

De portefeuille-app van Apple Passbook in iOS6 blijkt nog vrijwel geheel leeg. In de Nederlandse App Store staan nog maar drie namen: Lufthansa, American Airlines en MLB (baseball).

Passbook is de app waarmee kortingsbonnen, waardebonnen, toegangskaarten en instapkaarten kunnen worden bewaard. Passbook is alleen beschikbaar voor iPhones, niet voor de iPad.

In de Amerikaanse App Store zijn inmiddels Fandango, Tickermaster en Walgreens toegevoegd, maar Nederlandse aanbieders ontbreken nog.

Diverse bedrijven in de Benelux hebben ondersteuning aangeboden voor Passbook. Zo gaat Kinepolis bioscooptickets afleveren via Passbook, en komt Paylogic met kaartjes voor evenementen.  Koffieketen Kaldi heeft een Passbookbon gemaakt waarmee men een gratis tweede kopje koffie krijgt. Rosada, een Fashion Outlet Mall in Roosendaal, komt eveneens met een kortingsbon.

Deel dit bericht

6 Reacties

Gerard Faber

Als ik passbook open (vanmorgen via update iOS6 ingevoerd) krijg ik een scherm met de kop Passbook is de handigste..etc, en daar onder 4 icoontjes resp Instapkaarten, Toegangskaarten Waardebonnen Kortingsbonnen. Deze iconen reageren niet op aanraking. Daaronder staat een venstertje App Store: als ik die aantik verschijnt de tekst Verbinding met i Tunes Store mislukt, en onder de streep OK. Wat moet ik hiermee?

Koen

Instellingen, datum en tijd:
Zet auto tijd uit en maak van het jaar 2013

Dan passbook opstarten

Je kan de tijd hierna gewoon weer op auto zetten

HHMJ

Aan deze kant dezelfde ‘storing’ vwb het opstarten van Passbook. Tijd uitzetten vind ik wel een beetje vreemde oplossing en waarom op 2013. IOS6 is nu uitgegeven en dan ga je ervan uit dat het ook werkt. Of was Apple hier ‘voor de troepen uit’?

André

als je na aanpassen tijdinstellingen gewoon terug de tijd op automatisch zet blijft de app werken.
Raar maar waar. Het lijkt wel Microsoft te zijn 🙂

Just van Zanten

Damned. Ik had de iPhone 5 voor mezelf gekocht maar ik vind het totaal geen verbetering. Geef de 5 daarom maar aan mijn neefje cadeau (die zal er vast blij mee zijn…) en de iPhone 4 houdt ik lekker voor mezelf. Ik wacht wel op de iPhone 6 of stap over op de Nokia Lumia of Samsung Galaxy.

Dennis

Volgens mij hoef je de datum niet terug te zetten om het werkend te krijgen. Je hoeft alleen maar bij een van de Nederlandse aanbieders een Pass op te vragen door je mail adres in te vullen. Het aantal aanbieders groeit, zo is er vandaag een van Kok Watersport bijgekomen met aanbiedingen op de wintercollectie van Gaastra http://www.kokwatersport.nl/passbook

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond