Deel dit artikel
-

Apples Steve Jobs overleden

Steve Jobs, mede-oprichter van Apple, is op 56-jarige leeftijd overleden. Eerder ging hij al met ziekteverlof. In augustus maakte hij bekend te stoppen als directeur bij Apple. (meer…)

Deel dit bericht

2 Reacties

Valentijn Langendorff

Jobs heeft gebruiksvriendelijkheid eindelijk op de kaart gezet om innovatieve technieken te doen slagen met een briljante timing.

Erik Brugman

Niemand wil doodgaan. Zelfs mensen die naar de hemel willen, willen niet doodgaan om daar te komen. En toch is de dood de bestemming die we allen delen. Niemand is er ooit aan ontkomen. En dat is zoals het moet zijn, want de Dood is de beste uitvinding van Leven. Het is de ‘change agent’ van het Leven. Het vervangt het oude om ruimte te maken voor het nieuwe. Nu ben jij het nieuwe, maar niet te ver van vandaag word je langzamerhand oud en wordt je vervangen. Sorry dat ik zo dramatisch ben, maar het is waar.

Je tijd is beperkt, dus verspil het niet om andermans leven te leiden. Wordt niet gevangen door een dogma – leven op basis van het resultaat van het denken van andere mensen. Laat niet het lawaai van andermans meningen je innerlijke stem smoren. En, allerbelangrijkst, heb de moed om je hart en intuïtie te volgen. Zij weten al wat je echt wil worden. De rest is secundair.

Steve Jobs (1955-2011)

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond