Deel dit artikel
-

Arjen Lubach en Tim Hofman grootste kanshebbers Beste Social Awards

Arjen Lubach (genomineerd voor Beste Video, Beste Inhaker, Beste BN’er) en Tim Hofman (genomineerd voor Beste YouTuber, Beste Snapchatter, Beste BN’er) zijn met drie nominaties op zak de grootste kanshebbers van de vierde editie van De Beste Social Awards, de prijzen voor de meest creatieve uitingen op social media.

Andere genomineerden zijn Chantal Janzen, Martin Garrix, Georgina Verbaan, Ryanne van Dorst (Elle Bandita), Fred van Leer en Freek Vonk.

Het publiek kan vanaf vandaag via de website van De Beste Social Awards stemmen op alle genomineerden. De winnaars van De Beste Social Awards worden bekend gemaakt tijdens de uitreiking op 8 juni in B. Amsterdam. De uitreiking is live te volgen via de Facebookpagina van De Beste Social Awards.

Nieuwe categorieën, zoals Beste Instagrammer, Beste YouTuber en Beste Twitteraar, zorgen voor vele (jonge) talenten en influencers in de lijst van genomineerden. Zo zijn onder meer StukTV en Kelvin Boerma (Kalvijn) genomineerd voor Beste YouTuber en komt stand-up comedian en cabaretier René van Meurs in aanmerking voor Beste Twitteraar. Verder is er de nieuwe categorie Beste Politicus. Onder meer Klaas Dijkhoff, Jesse Klaver en Alexander Pechtold ontvingen een nominatie en maken daarmee kans op de prestigieuze award tijdens deze social verkiezingen.

In de categorie Slechtste Bericht is Geert Wilders genomineerd voor zijn tweet, waarin collega Pechtold staat gephotoshopt tussen Hamas-terroristen. Ook Raymond van Barneveld en de politicus Harry van Bommel komen in aanmerking voor de discutabele eer voor het slechtste bericht. Van Barneveld is genomineerd voor zijn enorm doorzichtige reclamepost op Twitter en Van Bommel voor zijn knullige tweet over deelname aan een actie voor slachtoffers van mensenhandel.

Dit bericht is 18 keer gedeeld

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond