Deel dit artikel
-

Armin van Buuren integreert G+ Hangouts live in wereldtour

DJ Armin van Buuren gaat tijdens acht optredens in zijn komende wereldtour live videochatten met volgers op Google+. Hiermee wil hij zijn show A State of Trance groter en interactiever maken.

Ter gelegenheid van de zeshonderdste aflevering van radioshow A State of Trance geeft Van Buuren twaalf optredens die live worden uitgezonden. Acht daarvan krijgen een interactief sausje omdat de DJ en zijn collega’s, onder wie Markus Schulz, Dash Berlin en W&W, live de G+-videochat ingaan met kijkers en luisteraars.

Hoe dat exact vorm krijgt tijdens die show ligt Van Buuren zo dadelijk toe in een besloten videochat met een aantal journalisten.

De DJ licht toe: ”Ik heb op mijn Google+-pagina meer dan één miljoen fans en dit aantal is alleen maar groeiende. Ik hoop via de Hangouts mijn radioshow naar een hoger niveau te tillen en het nog interactiever met de fans te maken. Iedere week luisteren er ruim twintig miljoen mensen naar mijn programma en met deze speciale live uitzendingen ga ik graag een stapje verder. Via de Hangouts kan ik van luisteraars kijkers maken en ze een plaatsje op de voorste rij aanbieden.”

Van Buuren is niet het enige ‘merk’ dat de profielensite van Google heeft ontdekt als publiekstrekker. Uit een onderzoek van bureau Brightedge blijkt, dat de top 100 grote bedrijven G+ 9.400 procent meer is gaan gebruiken dan ze in 2011 deden. Veertig procent van de grootste bedrijven met een groot G+-gevolg zijn autobedrijven.

Foto: Jorge Mejia (cc)

Deel dit bericht

3 Reacties

CowboyTim

Ik krijg het idee dat Google+ in 2013 meer populair gaat worden. Steeds meer mensen krijgen een afkeer jegens Facebook, gewoon omdat het niet meer zo is zoals het een paar jaar geleden was. En op Google+ kun je gewoon veel meer en veel gerichter communiceren.

Bas van der Veeken

Goed nieuws. Nu de rest nog 🙂

Eduard

“Hoe dat exact vorm krijgt tijdens die show ligt Van Buuren zo dadelijk toe in een besloten videochat met een aantal journalisten.”

Ligt toe?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond