Deel dit artikel
-

Augmented reality app voor promotie vastgoed

Ghost Hybrid Media heeft in opdracht van de gemeente Blaricum een app ontwikkeld ter promotie van het nieuwe ‘BusinessPark27’ in de Blaricummermeent. Met de app kunnen kaveleigenaren hun toekomstige bedrijfspand in 3D van binnen en van buiten bekijken op een tablet of smartphone.

Zo kunnen zij de kwaliteit van werken en zakendoen die BusinessPark27 biedt al beleven en delen met anderen voordat hun pand gereed is.

In een campusachtige omgeving wordt in de Gooise gemeente een hoogwaardig en groen bedrijvenpark ontwikkeld. Er komen kantoorvilla’s, bedrijfsverzamelgebouwen en bedrijfspanden met een hal voor fabricage, assemblage en/of opslag.

Om geïnteresseerde ondernemers en projectontwikkelaars over de streep te trekken heeft het projectbureau van BusinessPark27 een app laten ontwikkelen. Als virtuele bezoeker kun je je eigen route bepalen door het pand, de interieurstijlen en de omgeving aanpassen en bepalen of je het pand bij dag of avondlicht bezoekt.

Projectmanager Rob Hoksbergen verwacht dat deze oplossing binnen enkele jaren gemeengoed zal worden binnen de vastgoedwereld. De BizPark27-app is geschikt voor iPhone en Android en te downloaden via de App Store en de Android Market (zoekterm BusinessPark 27).

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond