Deel dit artikel
-

Banensite voor developers Techloop.io naar Nederland

De internationale banensite Techloop.io voor ontwikkelaars opent kantoor in Amsterdam en betreedt daarmee de Nederlandse markt. Het bedrijf betreedt later dit jaar andere Europese markten.

Met 25.000 ontwikkelaars in zijn bestand, uit landen als Tsjechië, Zweden, Slowakije en Hongarije, en profileert zich als een bemiddelaar op de arbeidsmarkt. Voor een baan, niet voor freelancewerk.

Edward Snijders, de nieuw aangestelde Country Manager bij Techloop.io in Nederland, zegt: “Door recruiters benaderd worden met irrelevante of oninteressante vacatures is voor veel developers een van de grootste ergernissen van hun werk. Als je via ons op zoek bent naar een nieuwe baan, dan kun je zelf aangeven door welke bedrijven je benaderd wilt worden. Pas als jij geïnteresseerd bent, kan een bedrijf contact met je opnemen.”

Werkgevers betalen alleen een kleine vergoeding als er een match met een kandidaat is. Volgens de start-up uit Praag heeft het rond de duizend bedrijven in zijn bestand die werknemers zoeken.

Eind vorig jaar haalde Techloop vijf miljoen euro groeigeld op om zijn activiteiten naar West-Europa uit te breiden. Het betreedt een overspannen markt met een constante strijd om schoolverlaters en geschoolde en kundige specialisten.

Foto: Juliana Rotich (cc)

Dit bericht is 5 keer gedeeld

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond