Deel dit artikel
-

Bax Music opent ‘winkels’ bij muziekfans thuis

Het is een wat opmerkelijke distributiestrategie, maar webwinkel Bax Music gaat pop-up stores openen bij muziekfans thuis. Die krijgen een kleine etalage, een bestelterminal en de mogelijkheid om online bestellingen uit te leveren.

Met deze tactiek wil Bax Music, ook wel: Bax-Shop, met fysieke vestigingen in de buurt van zijn klanten zitten. Dat levert vaak hogere online omzetten op. Bax Music streeft ernaar om tegen het einde van 2019 vijftig pop-up-vestigingen live te hebben in de Benelux.

Het bedrijf uit Goes heeft al locaties in Amsterdam, Rotterdam en Goes. Klanten uit oosten en noorden van het land echter kunnen ergens terecht. En dat willen de Zeeuwen veranderen. Daartoe roept het belangstellenden op zich als locatiepartner te melden.

“Deze miniatuur-winkels bieden minimaal een kleine selectie populaire producten, mede afhankelijk van de wensen en expertise van de Bax Music-fan in kwestie. Daarnaast zal er een bestelterminal in de kamer aanwezig zijn van waaruit klanten toegang hebben tot het volledige Bax Music assortiment en waar ook direct besteld en afgerekend kan worden.”

“Een Pop-Up Store fungeert tevens als afhaalpunt voor online bestellingen en als bezorgpunt voor retourzendingen. Extra opties verschillen per store en kunnen te zijner tijd gemakkelijk via de website opgezocht worden. Een Bax Music Pop-Up store die gerund wordt door een gitaarexpert, zou bijvoorbeeld een gitaar-afstelservice kunnen bieden.”

Foto: Peter Ealey (cc)

Deel dit bericht

1 Reactie

Vivaldi

Bax komt er bij mij niet in, wat denkt ie wel!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond