Deel dit artikel
-

Beddenfabrikant Auping opent eigen webwinkel

Beddenfabrikant Koninklijke Auping heeft haar eerste webwinkel geopend als onderdeel van een omnichannel e-commerce strategie.

Sinds kort zet het bedrijf uit Deventer in op een omnichannel-strategie voor B2B en B2C. De klant of reseller is daarbij altijd het uitgangspunt. Auping gaat voor één beleving, één informatiebron en één prijsstelling, zegt Frank Scholte, IT manager bij Auping.

Consumenten bepalen zelf hoe zij hun aankopen doen. De één koopt graag online, de ander wil het product zien en voelen en gaat naar de winkel.

Microsoft partner HSO uit Veenendaal integreerde de e-commerce-oplossing van Sana Commerce met de bestaande Microsoft Dynamics omgeving van Auping.

Deel dit bericht

8 Reacties

Maarten

https://www.auping.com/nl/webshop#onlinebestelbaar

Kussens, Lakens en Dekbedden….
Niet echt de core product groepen, van omni-channel lijkt me dus niet echt sprake helaas

Jaap

Performance is ook bagger…..website stuitert. Ik gok een goedkope oplossing met trage interfaces. Niet Auping waardig!!

Niels

@Jaap, misschien moet je het eens proberen vanaf een fatsoenlijke internetverbinding, bij mij draait alles supersnel. Ik gok een goedkoop mobiel abonnement.

RubenM

Wat een prachtige webshop! Veel inspiratie en ook nog eens supersnel en duidelijk. Wel jammer dat je alleen kussens en dekbedden kan kopen en nog geen bedden.

Chris

Ik had liever gehad dat ze een webshop hadden geopen voor alle onderdelen van Aupingbed tot aan Auping lamp en Auping motoren aan toe…….maar helaas…..en daar is nog steeds geen oplossing voor

Rowin

Algeheel ziet het er goed uit. Wat puntjes op de “i” qua usability, maar ach: er zijn altijd wel verbeterpunten toch?

@jaap: ik denk dat Auping het wel kan waarderen als je je feedback naar hun mailt. Gezien je aangeeft dat het niet Auping waardig is, laat blijken dat je de organisatie kent en dat je hun dus ook goed kunt adviseren.

Hans

Mooie website en goede performance, zou geweldig zijn als Auping haar hele assortiment online brengt.

@Jaap….ik heb de website door pingdom gehaald (zie: https://tools.pingdom.com/#!/dmPzXJ/https://www.auping.com/nl/webshop#onlinebestelbaar)….de performance is erg goed.

Jaap

@Niels: een goede site of shop hoort ook vanaf 3G toegankelijk te zijn. Hier overigens geen slechte verbinding. Ik zie duidelijk performance problemen, maar niet continue. Er zitten vaak vertragingen in.

@Hans: gezien het bovenstaande geeft Pingdom slechts een moment opname, zegt dus niets. Ik zie goede en slechte performance.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond