Deel dit artikel
-

bol.com breidt uit met bedden en banken

Bedden, banken, tafels en kasten. Tot voor kort werd het onmogelijk geacht dat de Nederlandse consument die via internet zouden kopen. Nu denkt zelfs bol.com daar anders over. De winkel breidt zijn assortiment met het grotere woonwerk.

“We zien dat er in toenemende mate naar grotere meubelen wordt gezocht, denk aan veelgebruikte zoektermen als boxspring, hoekbank en servieskast. Dat is voor ons een teken om ook die artikelen in ons assortiment op te nemen,” aldus marketingdirecteur Michel Schaeffer.

Strikt genomen is het niet bol.com dat de grote woonmeubels in de schappen neemt. De Aholdochter biedt derden de gelegenheid om in de woonwinkel naast kussens en lampjes ook matrassen en boxsprings te leggen. Er zijn samenwerkingen gesloten aanbieders van woonartikelen als DrÔme, BeddenREUS, Zuiderster, Macédes en Goossens wonen & slapen.

De woonwinkel groeide vandaag met 2.500 items, van merken als Zuiver, HKliving, Piet Boon en Beddinghouse.

Net voor de zomer opende IKEA in Nederland een webwinkel, volgend op de internationale startup Home24. Die onderneming, financieel gesteund door Rocket Internet en Kinnevik, ging in juni 2012 in Nederland van start. Deze zaak wil internationaal het first mover advantage grijpen, maar kampt met tegenvallende verkopen.

Deel dit bericht

1 Reactie

Cen

Wat verkoopt bol tegenwoordig niet? Jammer dat hierdoor de kleintjes geen kans meer hebben. Maar ja ze doen iets goed dat is deuidelijk!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond