Deel dit artikel
-

Belgacom heet voortaan Proximus

Belgacom gaat al zijn mobiele, vaste en IT-oplossingen samenbrengen onder één merk: Proximus. Deze stap zal eind dit jaar een feit zijn, zo laat het telecombedrijf weten.

Vaste, mobiele en IT-technologieën groeien steeds meer naar elkaar toe. Voor gebruikers maakt het daarom geen verschil meer of ze hun e-mail op het werk, via een mobiel netwerk of de WiFi thuis lezen, of dat ze hun favoriete programma’s op de tv of op hun tablet bekijken.

CEO Dominique Leroy zegt in een toelichting: ‘De behoeften van onze klanten veranderen voortdurend en steeds sneller. Dat geldt voor particulieren en bedrijven. Daarbij hoort ook een heldere en eenvoudige communicatie. Met de stap naar één commercieel merk Proximus, zijn we daar beter toe in staat dan ooit.’

De naam Proximus werd al gehanteerd voor de mobiele tak van Belgacom. De vertrouwde bedrijfsnaam achter het nieuwe merk Proximus blijft overigens wel Belgacom NV. Ook de andere merken van het bedrijf, zoals Scarlet, 1207/1307, BICS, Tango en Telindus International, blijven bestaan.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond