Deel dit artikel
-

Bijenkorf: bijna kwart omzet Drie Dwaze Dagen via online

Over iets meer dan een week, op woensdag 2 oktober, houdt de Bijenkorf de dertigste Drie Dwaze Dagen. Het bedrijf verwacht dit jaar zeker twintig procent van de verkopen via het web te realiseren.

De jaarlijkse winkelgekte bij de Bijenkorf begint steeds meer een rustige shoprun te worden in een stille kamer. Voorheen moest je vroeg voor de winkeldeur staan voor de beste koopjes. Tegenwoordig viert de luxe retailketen het feest ook online.

De webklanten zijn een beetje in het nadeel. De webwinkel gaat namelijk om negen uur ‘s ochtends pas open. De fysieke winkels om acht uur.

“Via deBijenkorf.nl is vrijwel het gehele Drie Dwaze Dagen-assortiment verkrijgbaar. Ruim twintig procent van de totale Drie Dwaze Dagen-omzet wordt inmiddels online gegenereerd. Bij grote drukte in de webshop verschijnt de digitale portier die ervoor zorgt dat iedereen prettig online kan shoppen. Dit zorgt voor een goede balans qua drukte, zowel online als in de filialen. Tijdens de topdrukte worden op de webshop drie orders per seconde verwerkt.”

Foto: Angelo Romano (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond