Deel dit artikel
-

Bladenkiosk eLinea failliet

Bladenkiosk eLinea, een concurrent van Blendle, is failliet. Eerder legde ook MyJour al het loodje.

Veruit de belangrijkste reden is dat het eLinea tot dusver niet gelukt is om geld aan te trekken voor marketing, zo laat Michel Suijkerbuijk, directeur van het bedrijf eReaders, weten aan VillaMedia. Een niet nader genoemde strategische partner heeft afgehaakt.

eLinea kende een All You Can Read-abonnement voor 10 euro per maand. Abonnees hadden de keuze uit tientallen tijdschriften.

Deel dit bericht

3 Reacties

Richard Heijnen

Was ook een waardeloos concept. Je kon niet het hele tijdschrift lezen maar slechts een selectie uit de beschikbare artikelen…. hoe verzin je het…

Frank

Bovendien werkte het abonneringsmechanisme niet goed (in ieder geval tijden geleden, toen ik er ‘ruzie’ mee had) en kon je met geen mogelijkheid van de reclamerotzooi die ze rondstuurden af. Ik heb ze in mijn mailserver moeten blokkeren om die troep niet meer te zien.

eLinea

@Richard Heijnen: Jammer dat eLinea je niet aanspreekt. Voor wie graag voor een vast bedrag per maand losse artikelen uit veel verschillende tijdschriften leest is eLinea een mooi concept. Als je liever een tijdschrift integraal leest zijn er andere goede diensten waarvan je gebruik kunt maken.

@Frank: Vervelend dat je indertijd problemen had met het abonneren. Mocht zoiets gebeuren dan kun je ons natuurlijk altijd mailen zodat we het kunnen oplossen. Voor wat onze mailings betreft: uiteraard zijn deze voorzien van een unsubscribe knop zodat je je altijd kunt afmelden.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond