Deel dit artikel
-

Blurb introduceert online marktplaats voor creatieve professionals

Onafhankelijk uitgeefplatform Blurb introduceert Dream Team, een online marktplaats van creatieve professionals in tekst schrijven, illustreren, boek design en ghostwriting. Iedereen die een boek of tijdschrift maakt, kan een beroep doen professionals voor advies en hulp.

Geïnteresseerden geven een korte beschrijving van het project en vragen via Blurb om hulp of advies. Blurb stuurt deze verzoeken automatisch door naar de leden van Dream Team. Vanaf dat moment verloopt alle communicatie direct tussen de expert en de auteur of het bedrijf. De partijen stemmen vervolgens onderling de voorwaarden of tarieven met elkaar af. Op dit moment zijn er experts beschikbaar voor ondersteuning in het Engels, Frans en Nederlands.

Dream Team is onderdeel van Blurb en per direct beschikbaar. In contact komen met de experts is gratis. Het team bestaat uit vijftig experts van over de hele wereld met specifieke vakkkennis. Van elke expert is een korte biografie en foto beschikbaar.

Experts die graag onderdeel willen worden van Dream Team kunnen een verzoek indienen op de website van Blurb. Naast uitbreiding binnen bestaande categorieën zal Blurb ook gefaseerd nieuwe categorieën toevoegen. De eerste groep van Dream Team richt zich op de creatie van publicatie.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond