Deel dit artikel
-

Boete 400.000 euro voor aanbieden pokeren via pokerstars.eu

De Kansspelautoriteit (Ksa) heeft een boete van 400.000 euro opgelegd aan TSG Interactive Gaming Europe Limited voor het aanbieden van pokeren om geld op de website pokerstars.eu. Het aanbieden van een kansspel waarmee geld gewonnen kan worden, zoals poker, mag alleen als daar een vergunning voor is verleend.

De site was niet alleen vanuit Nederland gewoon te bereiken, ook kon met het Nederlandse betaalmiddel iDEAL worden afgerekend. Verder was er een contactformulier beschikbaar in de Nederlandse taal en er werden twee Nederlandse organisaties voor verslavingszorg vermeld.

In Nederland mag alleen Holland Casino pokeren om geld aanbieden in een van haar fysieke vestigingen. Al het andere aanbod – zowel fysiek als online – is illegaal.

Op een lijst met landen van waaruit niet deelgenomen mocht worden, werd Nederland niet genoemd. Bij een tweede controle was een aantal zaken aangepast.

Foto Pixabay

Deel dit bericht

1 Reactie

Jan

Tsja, ik vraag me dan alleen wel af wat TSG met dat bonnetje gaat doen als dat uiteindelijk in een of andere villa op Malta arriveert.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond