Deel dit artikel
-

Bpost belooft een complete onlineshop in amper 30 minuten tijd, van verkoop tot levering

Bezorger Bpost gaat kleine Belgische bedrijven helpen om de stap naar e-commerce te zetten. Het stopt al zijn ervaring met e-commercelogistiek in een alles-in-één oplossing.

Het platform elkezaakonline.be is ontstaan uit een samenwerking met Shopitag en behelst alle aspecten van de e-commerce: aanmaak van de webshop in minder dan 30 minuten, online betaling, snelle en betrouwbare levering door bpost reclame op de sociale netwerken en bij elke stap in de verkoop een volledige ‘technische bijstand’ door experts.

Aanleiding is het feit dat door de lockdown, de onlinehandel een echte boom in België beleefde. Dankzij bpost dat die hele periode lang een essentiële economische rol is blijven spelen, konden de bedrijven die actief zijn in de e-commerce hun activiteiten voortzetten en miljoenen pakjes laten leveren.’

Er zijn geen startkosten. Naargelang de behoeften van de handelaars worden er verschillende tariefformules aangeboden. Er wordt ook een ‘handige starterskit’ voorzien.

Deel dit bericht

2 Reacties

Voeah

‘’ snelle en betrouwbare levering door bpost” …….. woehahaha. Er is echt helemaal niemand die dat denkt of vindt. Zouden ze dat zelf echt vinden?

Ronny

Altijd zeer tevreden van de service bij bpost. Zij hebben alle troeven in handen als openbaar postbedrijf. Ze passeren dagelijks langs alle huizen in heel België.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond