Deel dit artikel
-

CES 2018: Sony partyspeakers

Sony blijft toch het merk van de partyspeakers en op CES in Las Vegas werden er weer drie gelanceerd. De MHC-V41D, MHC-V71D en MHC-V81D bieden zelfs diverse DJ-functies.

Voor een realistisch feestgevoel is bij de V71D en V81D een ‘Spread Sound Generator’ ingebouwd. Daardoor is het geluid overal in de ruimte hoorbaar. Het topmodel (MHC-V81D) is voorzien van 360˚ LIVE SOUND. Hiermee wordt de dansvloer omgedoopt tot een disco en zijn de lichtjes overal zichtbaar.

Naast opties om de partyverlichting aan te passen biedt Fiestable scratching, sampling en andere creatieve DJ-effecten. Het touch-panel van de speakers reageert automatisch door handbewegingen te maken boven de zogeheten gesture controls.

Nieuw voor deze partyspeakers is verder de TAIKO drummodus met een groot assortiment samplegeluiden. Feestgangers kunnen met TAIKO verschillende games spelen – en strijden hierbij om de hoogste score – door zo goed mogelijk op de maat van de muziek mee te drummen.

De partyspeakers kunnen onder meer worden aangestuurd via de Sony Music Center app (voor Android- en iOS). Via deze app zijn ook onder meer Spotify, Chromecast en SoundCloud toegankelijk.

De speakers zijn vanaf april 2018 beschikbaar in de Benelux vanaf 420 euro.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond