Deel dit artikel
-

CM opent kantoren in Engeland en Frankrijk

CM Telecom uit Breda opent kantoren in Engeland en Frankrijk om de lokale markten vanuit de respectievelijke hoofdsteden beter te kunnen bedienen.

De Brabanders waren al langer actief op deze markt, maar geven aan extra impuls aan de groei door zich er lokaal te vestigen. Dat was bijvoorbeeld voor ParkMobile een reden om in zee te gaan met CM.

Het bedrijf is groeit door ieder jaar een of enkele strategische overnames te doen om zijn kennis en dienstenaanbod te vergroten. In de afgelopen periode werden onder meer KPN Callfactory, de Nederlandse divisie van Motricity, delen van Mobillion, mobiele dienstverlener MobileWeb, multimediabedrijf Paratel en app developer OneSixty gekocht.

Jeroen van Glabbeek, CEO van CM: “Onze concurrenten concentreren zich voornamelijk op één specifiek gebied zoals SMS, pushnotificaties of mobiele betalingen. CM’s productportfolio bestrijkt al deze kanalen. Ons Hybrid Messaging systeem combineert verschillende kanalen in één pakket waardoor onze klanten berichten kunnen sturen via één partij, ongeacht welk platform.”

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond