Deel dit artikel
-

Cosmox gaat op in ECI

Webshop Cosmox verhuist naar de website van online boekwinkel ECI. Met de overgang krijgen de 200.000 klanten een groter assortiment en korting op meer dan 25.000 boeken.

Cosmox weerd in 2006 door ECI om klanten zonder lidmaatschap de mogelijkheid te bieden boeken te bestellen. Nu consumenten sinds kort bij ELI ‘los’ een boek, film, cd of game kunnen kopen vervalt de oorspronkelijke bestaansreden van Cosmox.

Vanaf 22 juni worden alle 200.000 Cosmox klantenaccounts in Nederland en België stapsgewijs overgezet naar ECI, waarna de websites van Cosmox op 1 juli komen te vervallen.

Deel dit bericht

3 Reacties

Herben

Is jammer ja, aan ECI heb ik alleen maar slechte herinneringen, opdringerige boekaansmerende mensen op de straat. Cosmox is een naam zonder verleden, waarom wordt de naam van ECI niet Cosmox.

Martin van der Stel

Jammer cosmox was altijd goedkoper in het begin waar is de tijd dat je lekker kon snuffelen in de bakken met cd.s dvd.s en blueray.s

Kim

Deze stap past in de nieuwe koers van eci: van boekenclub waar je abonnee van was naar dé online boekwinkel waar zonder verplichtingen boeken te bestellen zijn. Erasen die herinneringen en nieuwe maken 😉

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond