Deel dit artikel
-

DEPT doet weer Amerikaanse overname

Het Nederlandse digitale bureau DEPT neemt het Amerikaanse 3Q Digital over. Het aantal medewerkers groeit hiermee met vijfhonderd tot drieduizend.

De aandeelhouders van 3Q Digital verwerven met de transactie aandelen DEPT. Het is niet bekend tegen welke waardering dat gebeurt. Het bedrijf uit Chicago gaat hierna door het leven als 3Q/DEPT.

Om klanten te voorzien van één wereldwijde tech-stack, worden de oplossingen van 3Q Digital, waaronder Qontrol, geïntegreerd met het martech-platform Ada van DEPT.

Rob Murray, CEO van 3Q Digital vertelt in een persbericht: “DEPT bouwt een volledig geïntegreerd dienstenpakket met simpele structuren, snelheid, helderheid en persoonlijk contact. Met het bundelen van de krachten vergroten we ons vermogen om invloed uit te oefenen op de totale customer journey, dankzij de ondersteuning van DEPTs experience, commerce, technology en creative services”.

DEPT verwacht dit jaar een netto omzet te realiseren van ruim vijfhonderd miljoen dollar. Het is bezig zijn aanwezigheid op de Aziatische markt uit te breiden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond