Deel dit artikel
-

Devialet Phantom: alles in één, 4.500 Watt

Als je hem hard zet, flapperen de zijkanten als waren het oren van Afrikaanse olifanten. Soepel en elegant maar functioneel om de ontsnappende geluidsstromen aan de omgeving af te geven. Het is een speaker die niet enkel de oren, maar tevens de tongen nogal losmaakt.

Maker Devialet uit Frankrijk is ook niet de eerste de beste techstarter uit San Francisco met een hip designidee. Het is een bekende leverancier van peperdure versterkers voor audiofielen. Met 107 patenten en 62 prijzen op hun naam. Ze hebben dus een naam hoog te houden met deze eerste generatie speakers.

De Phantom, hun eerste generatie speakers, is met een instapprijs van 1.690 euro behoorlijk prijzig. Zeker als je bedenkt dat je voor de beste geluidservaringen er eigenlijk twee nodig hebt. Immers, twee keer mono=stereo of multiroom. En als je dan eenmaal klaarzit voor de geluidsexplosie, pak dan de Spark-app erbij (rating 3,5/5, suboptimaal dus) om muziek aan het beest te voeren. Want zonder die app gebeurt er niets. Of je moet er een kabel in steken, dan kan hij zelfs aan je platenspeler en televisie gekoppeld worden.

Wil je de Phantom eerst ervaren? Wip dan even binnen bij een van de twee flagship stores. Er zit er eentje in Londen en – sinds kort – ook in New York City.

Specificaties:
Speakers: tweeter, medium & bass
Vermogen: 750 tot 4.500 Watt
Geluidsspectrum: 14Hz tot 27 kHz
Connect via: bluetooth, wifi, optische kabel of Ethernet
Support: AAC, WMA, MP3, Flac, Apple Lossless, Ogg Vorbis, AIFF, Wav
Gewicht: 11,4 kg
Site: Devialet.com
Prijs: vanaf 1.690 euro

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond