Deel dit artikel
-

Deze bedrijven uit Emerce 100 stellen zich voor

Avira, Freshheads, Lectric, RapidSugar, Simyo, TrafficBuilders, Vodafone en Yourhosting.

 

(advertorials)

Avira

Avira? Vraag het aan onze oosterburen en ze weten meteen waar je het over hebt: ‘Die van dat parapluutje.’ De meeste Nederlanders zegt het nog niks, maar met de overname van Cleanport heeft Avira ook hier voet aan de grond.

 

Fresheads

Opdrachtgevers helpen hun media innovatief en functioneel in te zetten. Altijd helder en creatief, zowel in vorm als inhoud. En meestal een tikkeltje eigenzinnig. Dat is Freshheads. Het jonge bedrijf ambieert een toppositie in de markt voor bureaus die zich met nieuw internet bezighouden.

 

Lectric

De LECTRIC Groep kwam vorig jaar als best scorende internetdienstverlener uit de bus in de Emerce 100. CEO Jan Hein Schouten ziet deze cijfers als erkenning van de goede dienstverlening, maar waakt voor verslapping. “We willen altijd weer beter presteren dan de dag ervoor.”

 

RapidSugar

RapidSugar helpt merken en bedrijven om van massa(media) naar maatwerkcommunicatie te gaan. Ofwel, om directe relaties aan te gaan en te onderhouden. Dat gebeurt met behulp van digitale middelen en dialogische technieken.

 

Simyo

KPN-dochter Simyo is tweeënhalf jaar geleden veranderd van een mobiel bedrijf dat online opereert in een onlinebedrijf dat mobiele telecommunicatie aanbiedt. Met een simpele boodschap, lage prijzen en een goede klantenservice scoort het bedrijf een hoge klanttevredenheid en groeit het in een krimpende markt.

 

TrafficBuilders

Anno nu vormt zoekmachinemarketing de rode draad in de marketingmix. Het strategische belang van Google Adwords en de organische zoekmachine-optimalisatie wordt alsmaar groter. Er is meer vraag naar kennisoverdracht en er is grote behoefte aan accountability. Traffic Builders zoekmachinemarketing speelt hierop in.

Vodafone

Dit jaar is internet op mobiele telefoons werkelijk doorgebroken. Veel organisaties beseffen echter nog nauwelijks welke mogelijkheden dat biedt voor onlinemarketing. “Ook voor ons valt er nog veel te ontdekken”, bekent Dorianne Richelle, hoofd Consumer Online bij Vodafone. “Het begint met een strategie én durven experimenteren.”

Yourhosting

Domeinregistratie is in Nederland een groeiende business. We registreren voor eigen gebruik, maar ook steeds vaker als handelsobject. Het Zwolse bedrijf Yourhosting is als geen ander gespecialiseerd in domeinnamen en merkt dan ook welke marktontwikkelingen er zijn en hoe het daarop kan inspelen.

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond