Digital Transformer Awards open voor nominaties

Digital Transformers reikt op 6 oktober 2016, in de week van eWeek Amsterdam, voor de tweede keer de Digital Transformer Awards (DTA) uit. Met de uitreiking worden de grootste digitale veranderaars in Nederland in de schijnwerpers gezet.

Dit jaar worden voor de tweede keer de Digital Transformer Awards uitgereikt. Vorig jaar nam Robert van Geffen voor Philips de DTA in ontvangst. Dit jaar kunnen digitale vernieuwers hun favorieten opgeven. De inschrijftermijn sluit op 23 september.

De opzet: drie kandidaten pitchen begin oktober en worden door het publiek aan de tand gevoeld. In de finale wordt bepaald wie zich Digital Transformer 2016 mag noemen. De beslissing wordt gemaakt aan de hand van de digitale visie, digitale kennis & vaardigheid en de realisatiekracht van de genomineerden.

Het event vindt ‘s avonds plaats in de A’DAM Toren en wordt georganiseerd door Mirabeau, Lubbers De Jong en Newpeople. Digital Transformers wil de digitale ontwikkeling van bedrijven stimuleren.

Digital Transformers springt in op deze noodzaak en mobiliseert kennis en kunde om Nederlandse bedrijven sneller en effectiever aan de digitale wereld te laten participeren. Met de awarduitreiking wordt digitaal talent in Nederland in contact gebracht met elkaar en met bedrijven die met de digitale inhaalslag bezig zijn.

Microsoft maakt vandaag bekend aan te sluiten als partner in de DTA.

Foto: Deepa Paul (cc)

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond.

terug