Deel dit artikel
-

Dirk Scheringa lanceert startupclub

Na de val van DSB, wil Dirk Scheringa advies geven, bemiddelen en participeren in startups. Het nieuwe vehikel heeft vorm gekregen onder de naam Interrocks.

Samen met Juul Manders en Ralph de Geus, bekend van respectievelijk Wannahaves en Voetbalprimeur.nl, richt Interrocks zich op startups.

Er wordt onder meer advies gegeven over organisatie, financiën en media. Bemiddeling is er op het gebied van bijvoorbeeld overnames en investeringen.

Het platform profileert zich als een plek waar startups de mogelijkheid krijgen in contact te treden met een wereldwijd netwerk van ondernemers, ondernemingen, banken en de captains of industry.

Interrocks richt zich op alle startups, maar lijkt een focus te hebben op techstarters die op de site vaak als voorbeeld in de tekst naar voren komen.

Waar het geld precies vandaan komt en welk bedrag startups moeten betalen om toe te treden tot het netwerk, is niet bekend. Bij Interrocks was men niet direct bereikbaar voor commentaar.

Het afgelopen jaar lanceerden er meerdere startupclubs in Nederland. Zo is er het Founder Institute van onder meer Joris van Heukelom en lanceerde Oscar Kneppers Rockstart. Ruud Hendriks houdt zich bezig met A-ccelerator.

Deel dit bericht

7 Reacties

Vincent

Dit zijn de startup-adviezen van Scheringa over organisatie, financiën en media, zo deed hij het ook bij DSB:

1) Iedereen in de organisatie luistert naar Dirk
2) Maak van de financiën gerust een puinhoop
3) Ontken alles in de media

Wouter

Ver wegblijven van deze onzin.

B.E.R. Lusconi

Let op mijn woorden; complete volksstammen trappen hier weer in. Logisch dus, dat deze figuren altijd maar weer de kans krijgen de boel te besodemieteren.Geen medelijden dus, met de slachtoffers – moet je maar alert blijven.

Joris

De site opent met: “Een idee omturnen tot een succesvol bedrijf.” Wellicht zien ze de plaatselijke turnvereniging als aspirant lid, maar ik haak af…

elstar appel

B E R Lusconi,

Zou je denken dat ze er in trappen ?
Moet je toch wel erg naief zijn en nog onnoemelijk stom tegelijkertijd.
Maar ja, uiteindelijk willen velen belazerd worden

P.H.I. Shingmail

Je hebt gelijk, elstar appel :

Net als met die Phishingmails. Honderdmiljoen keer is simpel Nederland gewaarschuwd en maar gegevens verstrekken, opdat rekeningen worden leeggeplunderd. Ik vind dat ongelooflijk en banken zouden dat NIET moeten terug betalen; da’s verd….. mijn belastinggeld !

Maik

Ze hadden dit bedrijf beter Newconomy2 kunnen noemen. Verschil is echter dat in de tijd van Newconomy met de internet hype de meesten blind en onwetend waren. Vraag mij af of men tegenwoordig nog zo naïef is. De tijden zijn veranderd.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond