Deel dit artikel
-

Documentaire Jesse bij Blendle

De omstreden documentaire Jesse over GroenLinks-politicus Jesse Klaver is vanaf vandaag te zien bij Blendle.

De documentaire Jesse laat Klaver zien middenin de spannende verkiezingsstrijd van GroenLinks, maar toont ook hoe hij persoonlijk verlies moet verwerken.

Klaver liet zich tijdens zijn campagne filmen door Joey Boink, die toen nog bij GroenLinks werkte. En dus niet onafhankelijk was. Ook al waren er van tevoren duidelijke afspraken gemaakt met BNNVARA (de omroep deed zelf de eindredactie), de NPO zag toch af van uitzenden.

De documentaire kijken kost 4,99 euro Blendle-tegoed. Voor betalende Blendle Premium-gebruikers valt de film binnen het abonnement.

Het is voor zover bekend de eerste keer dat Blende een video aanbiedt.

Deel dit bericht

6 Reacties

Piet

Blendle duidelijk de weg kwijt. Wat ben je nou? Nieuws of reclame of ergens tussenin of video of levend met de waan van de dag. Positionering en profiel is alles, erg vreemde move – sensatie belust en onduidelijke profilering.

Rob

Eens met Piet. Beetje stuck-in-the-middle verhaal, waarbij ook nog geen eens duidelijk wordt wat ‘the middle’ is :’).

Seb

Ze zullen waarschijnlijk hebben gedacht: “Een ideale incentive om kennis te maken met Blendle”.

Ik heb in een ander artikel hier op Emerce al grote kritiek geuit op het startuplievelingetje van de media, maar hiermee toont Blendle maar weer eens aan dat inderdaad de weg kwijt zijn. Een kat in het nauw maakt rare sprongen…

m.p.moons - blendle

wil de film Jesse zien en heb reeds 4.99 euro betaald en het lukt niet de film te bekijken help!!

Rob

@M.p.moons, Wees blij

Rein

Abonnement opgezegd n.a.v. hulp bij promotie van deze film en eerdere mail over de voorkeur van de redactie voor – naar mijn mening – linkse content in de content selectie.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond