Deel dit artikel
-

E-commerce Live: de foto’s

Met 1300 bezoekers is de eerste editie van E-Commerce Live! gisteren in de Beurs van Berlage zonder meer geslaagd te noemen. En vandaag gaan we verder met Digital Marketing Live, een dag gewijd aan online marketing. Meer foto’s? Kijk op Flickr.


Deel dit bericht

2 Reacties

Nils

De eerste editie van Eccommerce Live. Er waren best mooie pareltjes verstopt in alle ruis; boeiend verhaal van Walther Ploos van Amstel over E-Fulfilment en een leuke presentatie van Tom Peeters over Westwing. Maar het was wel wat zoeken. De grote, inspirerende knallers ontbraken een beetje, wel weel praktische “weet-je-datjes”. De bijzaken: geen app of responsive site met programma, Beurs van Berlage is een mooi gebouw, maar niet altijd even praktisch. Onderwerpen van de sessies waren niet logisch geclusterd, dus ik ben een keer of 4 van Stage 2 naar Stage 6 gelopen v.v., muntjes kopen voor alle consumpties, het is toch geen schoolfeest? En betalen voor een kopje koffie? Kom op, je zal maar E150 betaald hebben. En dan de lange rijen bij de voedselverstrekking…

Lukas

Als ik me niet vergis is het concept van ECL juist dat het “praktische” sessies zijn, voor inspirerende knallers ga je naar Emerce eDay of TNW Conference. De eerste duizend kaarten waren volgens mij gratis, daarna werd een kleine bijdrage gevraagd en dan is het niet vreemd om een tientje uit te geven voor een kop koffie en een broodje. Het hele programma stond overigens gewoon in de Emerce Events App.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond