Deel dit artikel
-

Eerste Emerce Update over digitale teams

Emerce start onder de noemer Emerce Update een serie kleinere congressen rond een actueel thema. De eerste uit de reeks wordt 30 oktober samen met Dept georganiseerd, digitalteams18.

Voor Emerce Update wordt dan ook een andere locatie gekozen dan Pakhuis de Zwijger, namelijk B. Amsterdam. Het programma loopt van 11.00 tot 17.00 uur.

Het thema: Het vinden van de juiste mensen is lastig. Net zoals het kiezen van de juiste organisatievorm. En al helemaal als het om iets gaat wat zo dicht bij de kern van de organisatie zit. Daarnaast moet je snelheid maken. Hiervoor zijn teams met een mix van van creativiteit, data en tech nodig.

Hoe zorg je voor een organisatie die al deze plannen ook daadwerkelijk uit kan voeren? Kies je voor een bureau? Werk je met freelancers? Of neem je zelf mensen aan? Welke plaats heeft het team in de organisatie? En hoe wordt er leiding gegeven?

De succesverhalen laten zien dat het kan: je kunt gaan voor interne teams, geheel uitbesteden, of een mix van dit alles. Maar wat is de beste keuze? Hoe doen de frontrunners dat eigenlijk?

Sprekers van onder meer Schiphol, Zalando, Jumbo, NOS en ABN AMRO zullen je deze dag meenemen en je voorzien van informatie over de organisatie van digitale transformatie en het inrichten van een digital dreamteam.

Kaarten zijn hier te koop.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond