Deel dit artikel
-

Eerste overname Intracto Group op Scandinavische markt

De overname van fullservice digitaal bureau Stendahls uit Göteborg is voor Intracto Group de eerste overname buiten de thuismarkt Benelux. Komende kwartalen zullen er meer aankopen in deze noordelijke regio plaatsvinden.

Vanochtend maakte Stendahls bekend dat zijn 120 werknemers zich aansluiten bij de ruim 1.400 van Intracto Group. Laatstgenoemde kenmerkt zich door het uitvoeren van een buy & build-strategie met digitale bureaus met een regionale benadering. Zo bouwt het reeds clusters in Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Herentals, Brussel, Gent en Antwerpen.

Het Zweedse bureau wordt omschreven als ‘het ideale bruggenhoofd naar de Nordics’. Dat verwoordt direct de verdere acquisitieplannen in Noord-Europa.

Net als in de Benelux is het bureaulandschap in Scandinavië nogal gefragmenteerd.

Het prestigieuze Zweedse full-service agency staat met een team van 120 experts in strategie, creatie en technologie bekend om haar holistische aanpak op het vlak van merkcommunicatie. Stendahls is voor Intracto Group het antwoord op de sterke behoefte aan een digitale full-service, end-to-end partner in Scandinavië.

Deel dit bericht

1 Reactie

Alex

Ze doen elke week een overname. Dus omdat elke week te noemen heeft geen nieuwswaarde. Dan kan je ook van elke webshop elke week in de inkoop orders doen

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond