Deel dit artikel
-

Einde oefening voor Lesara, doorstart ketst af

Er komt geen doorstart voor het Europese online warenhuis Lesara. De strategische investeerder die een doorstart wilde maken trok zich op het laatste moment terug.

Duitse media melden dat het einde oefening is voor Lesara. Enkele tientallen medewerkers houden de noodzakelijke operaties nog tijdelijk draaiend voor de curator. Deze richt zich nu op het verkopen van het distributiecentrum in Erfurt.

Het bedrijf van de jonge ondernemer Roman Kirsch groeide binnen enkele jaren van niets naar een omzet van tegen de 150 miljoen euro. Met behulp van algoritmes wist het goed in te schatten waar de consument nu behoefte aan had. Die vraag werd snel omgezet in productieopdrachten in China en Turkije. De tijd tussen constatering van vraag en gereed product werd zo kort mogelijk gehouden. Roulerend assortiment moest de klant constant verrassen en nieuwsgierig houden.

Met het failliet zien H&M en Primark een concurrent wegvallen.

Deel dit bericht

1 Reactie

VAN DRIESSCHE

Doen alsof er niks aan de hand is, zo heeft deze mij nog op 2 feb 2019 93.46€ doen betalen en niets verzonden. nu begrijp ik waarom deze geen mails beantwoord. Dus geld kwijt en er valt niks aan te doen.
De wetten zijn gemaakt voor de durvers !

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond