Deel dit artikel
-

Emerce Collections: E-Commerce platforms

Het digital-first tijdperk was aanvankelijk voorspeld voor 2030, maar we lijken er nu al in beland. Digitaal winkelen is voor een grote groep nu al de standaard, en daar komen steeds meer nieuwe doelgroepen bij.

Voor welke keuzes staat de e-commerce sector, om digitaal door te ontwikkelen? En welke platforms versnellen commerciële groei? Je hoort het op Emerce E-commerce Platforms, een verzameling expertsessies, trend insights en toekomstprognoses, op 20 september online.

Hoe heeft Oh’Green, retailer op het gebied van tuinieren, tuinmeubelen en woondecoratie, met behulp van ContentServ hun digitale transformatie vleugels kunnen geven?

Het Belgische Oh’Green is ontstaan uit een samenvoeging van verschillende tuincentra. Met een assortiment van 40.000 verschillende producten, aangeboden via fysieke en online kanalen, koos het bedrijf voor een omnichannel strategie en maakt daarbij gebruik van Contentserv’s PIM-DAM oplossing. De verwachting is dat de online verkoop hierdoor aanzienlijk zal stijgen. Sven Stolk van ContentServ en Loesje de Vriese van Oh’Green delen hun lessen en mijlpalen in deze digitale transformatie.

Kun je meer dan 4.000 eigen ontwikkelde producten verkopen in zeven landen, in 19 talen, met in ieder land eigen systemen? Internationaal producent, leverancier en distributeur van keukengereedschap, apparatuur en horecabenodigdheden Hendi lukte het met PIM (een producten database).

Maarten van Dijk en Jeffry Wiesnekker bespreken hoe deze internationale complexe organisatie een enorme efficiencyslag wist te realiseren. Met als resultaat altijd en overal controle over de kwaliteit van productdata en een snellere time-to-market. Een must see video voor marketingstrategen en e-commerce managers van grotere bedrijven, die internationaal (willen gaan) verkopen.

Met de toenemende technologische mogelijkheden is het steeds moeilijker navigeren in het e-commerce platform-landschap. Technisch e-commerce consultant Sander Mangel gidst je door de voor- en nadelen van de verschillende type platformen en de laatste technologische ontwikkelingen. Na het kijken van deze video weet je welk type platform werkt in welke situatie.

Emerce E-commerce Platforms wordt het eerste online evenement van Emerce in het nieuwe seizoen: Op 14 oktober kun je kijken naar de collectie Recruitment en op 2 november naar Emerce Financials. Op 11 november is er ons jaarlijkse congres eDay.

Het complete programma van Emerce E-commerce Platforms vind je hier.

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond