Deel dit artikel
-

Emerce eFashion: veel nieuwe modellen

Dagcongres Emerce eFashion staat op 8 september aanstaande vooral in het teken van nieuwe modellen. Een hele dag nieuwe bedrijfs- en marketingmodellen, kunstmatige intelligentie, nieuwe technologie in de winkel en onderzoeks- en ervaringscijfers.

Op donderdag 8 september organiseert Emerce weer het jaarlijkse eFashion-congres in Pakhuis De Zwijger in Amsterdam.

Socialmarketingspecialist The Cirqle, bekender in het buitenland dan in Nederland, komt vertellen over hoe het bekende social influencers faciliteert om geld te verdienen met nieuw werk van producenten. Een enorm veelbesproken thema met veel uitlopende meningen en weinig ervaringsdeskundigen.

Asbjørn Jorgensen neemt het podium om te vertellen hoe hij met The Cloakroom honderdduizenden mannen met slimme technologie heel persoonlijk weet te servicen. Een kunst die maar weinig bedrijven beheersen en iets dat de succesvolle ondernemer heel praktisch maar ook bijna theoretisch kan duiden.

Nieuwe modellen staan ook op de servers van Mathias Ziegler. Zijn bedrijf Stylefruits gebruikt computermodellen waarbij user generated content, foto’s bijvoorbeeld, wordt gevoed om met kunstmatige intelligentie inspirerende outfits te suggeren aan de bezoekers van zijn internationale sites. Een andere manier van persoonlijk kledingadvies.

Verder een paneldiscussie over sustainable selling, marktonderzoekscijfers van GfK en honderden branchegenoten die zich laven aan dit compacte programma met vernieuwing en innovatie.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond