Deel dit artikel
-

Emerce Insight Travel & Tourism: Jacob Verschuur

Presentatie tijdens het congres Emerce Insight Travel op 22 november 2007 in de IJtoren in Amsterdam. Jacob Verschuur van Liberty TV spreekt over de crossmediale strategie van deze nieuwe speler in de reisbranche.

Deel dit bericht

2 Reacties

k van Ierlant

Ik heb met plaatsvervangende schaamte naar het verhaal van Jacob verschuur ziten luisteren. Ik begrijp niet waarom hij met zoveel dedain over andere professionele mensen en organisaties spreekt? De vraag van de journalist op het einde van de presentatie sprak boekdelen want behoudens de hoop humbug tijdens driekwart van de presentatie was het cijfermateriaal non existent. Dat was een teken aan de wand want Liberty tv was 4 weken na de presentatie al niet meer. Als iemand op het idee was gekomen om mij te bellen of iemand bij de directie van Ernst&Young dan hadden we een hoop mensen deze schaamteloze vertoning kunnen besparen. Want wij kennen Jacob heel er goed..

Toine

Op welk niveau Jacob Verschuur actief is, bleek al voor het seminar Travel 2.0 uit zijn reactie* op het voorpagina-artikel You Travel van de Emerce-uitgave voor het evenement. Verschuur meende dat hij als keynote-spreker recht had op publiciteit voor zijn videokanaal. Aan zo'n koehandel doet een journalistiek blad niet mee. En gezien het fiasco van LibertyTV mag de selectie van sprekers voor Emerce Insight ook wel wat kritischer. Hoe komt zo'n man in hemelsnaam op dat podium terecht? * http://www.emerce.nl/artikel.jsp?id=2223915&rubriek=104943

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond