Deel dit artikel
-

Emerce eDay kiest beste Europese startup 2012

Morgen wordt op Emerce eDay in Rotterdam bekendgemaakt wie zich Best European Startup 2012 mag noemen. Op de shortlist staan Adyen, Criteo, Gidsy, iZettle, SoundCloud, Spotify, vente-privee.com, WeTransfer, Wonga en Zalando.

Emerce organiseert morgen zijn grootste evenement van het jaar in de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam. De verwachting is dat Emerce eDay vandaag uitverkocht raakt.

Sprekers zijn onder meer Matthew Stinchcomb (Etsy), merkenspecialist Cristina Bondolowski van Coca-Cola, auteur Tomi Ahonen en Ben Jones van AKQA. Ook is er een debat over privacy met Auke van den Hout (IAB), Martijn Hos (Thuiswinkel.org), Sjoera Nas (CBP), Kees Verhoeven (D66) en Jeroen Verkroost (Microsoft).

Morgen wordt ook de beste Europese startup gekozen. De lijst werd de afgelopen maanden samengesteld door de redactie van Emerce met behulp van VC’s, bankiers, M&A-specialisten en journalisten uit heel West-Europa.

De criteria voor de startups zijn dat ze minder dan vijf jaar geleden zijn opgericht, een minimale omzet hebben van twee miljoen euro en gevestigd zijn in Europa.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond