Deel dit artikel
-

Emerce lanceert congres rond eFulfillment

Emerce lanceert eind oktober een nieuw evenement in de Utrechtse Jaarbeurs: Emerce eFulfilment. Een congres waar alle aspecten rondom fulfillment voor e-commerce belicht worden in cases van aansprekende merken en retailers.

Centraal staan de ontwikkelingen in e-warehousing, distributiemanagement, e-fulfillment IT tot trends in verpakkingen, voorraadbeheer en optimale invulling van ‘the last mile’.

Vragen die gesteld worden: E-Fulfillment: uitbesteden of zelf doen? Welke keuze te maken in het geheel van fulfillment leveranciers? Hoe richt je ‘ the last mile’ in? Hoe organiseer en richt je effectief warehouse management in? Hoe bespaar je tijd en kosten door het koppelen van IT & webshopsystemen? Welke technische innovaties zijn er op het gebied van e-fulfillment? Wat is de toekomst van distributie?

E-fulfillment is een belangrijke groeimarkt door de trend van omnichannel. Verschillende bedrijven werpen zich op om het groeiend aantal webwinkeliers te ontzorgen, niet alleen op logistiek terrein met opslag- en transportactiviteiten, maar ook met aanvullende diensten, van inhouse klantenservice tot het verzorgen van de financiële administratie van de webwinkel en meer innovatieve diensten.

Het wordt het eerste Emerce evenement in Media Plaza Utrecht (onderdeel Jaarbeurs). Het programma wordt te zijner tijd bekend gemaakt. Wil je nu al een toegangsticket reserveren? Dat kan: hier.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond