Deel dit artikel
-

e-Sportsclub Team Liquid vestigt zich in Utrecht

Team Liquid opent in 2020 haar hoofdkantoor in Utrecht. Dat maakten oprichter en CEO Victor Goossens en wethouder Klaas Verschuure (economische zaken) een dezer dagen bekend. Team Liquid is een van de grootste e-Sportclubs ter wereld, met verder vestigingen in onder meer Sao Paulo en Los Angeles. In Utrecht gaat het team zich vestigen in een van de torens van Het Platform op het Stationsplein.

In het nieuwe Utrechtse complex komen, naast de gebruikelijke kantoorplekken voor medewerkers, ruimtes voor gaming, vergaderzalen, verblijfsruimtes en een restaurant. Daarnaast komt er ook een fanzone waar artikelen van Team Liquid te koop zijn en waar voorbijgangers ‘over de schouders’ mee kunnen kijken naar de verrichtingen van de spelers.

“Het is heel bijzonder dat Team Liquid voor onze stad kiest, juist omdat het avontuur ooit híer is begonnen”, zegt wethouder Klaas Verschuure. “Vanuit Utrecht hebben ze de wereld veroverd; qua grootte en uitstraling kun je het bedrijf en merk vergelijken met FC Barcelona. De komst van Team Liquid geeft een positieve impuls aan de gaming industrie in Utrecht. Dat is goed voor de Dutch Game Garden of de Dutch Games Association, die ook in Utrecht gevestigd zijn. We zijn hiermee de e-Sportshoofdstad van Europa.”

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond