Deel dit artikel
-

FedEx Express introduceert herbruikbare verpakkingen

FedEx Express, dochteronderneming van FedEx Corp, biedt vanaf nu zijn FedEx Reusable Paks aan. Deze herbruikbare verpakkingen vormen een duurzamere optie voor het terugsturen van e-commercezendingen.

De nieuwe producten zijn beschikbaar voor klanten van FedEx Express in Europa en worden als gratis verpakking aangeboden aan nieuwe en bestaande klanten, naast het bestaande aanbod van verpakkingsoplossingen in specifieke formaten.

De FedEx Reusable Paks zijn geschikt voor zendingen tot 2,5 kg en zijn hersluitbaar dankzij een dubbele zelfklevende strip. Op die manier hoeft geen nieuwe verpakking gebruikt te worden om een zending terug te sturen. De nieuwe herbruikbare verpakkingen komen in drie formaten: Small, Medium en Extra Large, ook is er een variant met bubbelfolie aan de binnenkant.

FedEx Express streeft naar eigen zeggen naar een meer milieubewuste consumptie en productie. De introductie van de herbruikbare verpakkingen is een van de manieren om klanten en eindgebruikers aan te zetten om hetzelfde te doen.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond