Deel dit artikel
-

Finalisten geselecteerd voor Philips Innovation Award 2020

De finalisten van de Philips Innovation Award 2020 zijn bekend. Op woensdag 8 april 2020 vond de Remote Semi-Final plaats en hebben dertig halve finalisten hun idee gepresenteerd aan een jury.

Applied Drone Innovations, DeWarmte, Intense, Lalaland, Lunal, Playground VR, Rock-N-Roo en Syntho zijn door naar de Grand Final die op 18 mei plaats zal vinden.

De Philips Innovation Award is niet alleen een competitie. Het platform bestaat uit vier fases (Idea Stage, Developing Stage, Refining Stage and Final Stage). In elke fase worden de deelnemers gestimuleerd en geholpen met het verbeteren van hun businessplan.

Tot de finalisten van dit jaar behoren onder meer Applied Drone Innovations. Zij willen de Google van agridata worden. Door middel van biologie en technologie kunnen zij een van boven afkomstig overzicht kunnen bieden aan de Nederlandse tuinbbouw sector.

Kandidaat Intense analyseert toetsaanslagen op je apparaten om de beveiliging te verbeteren en burn-outs te voorkomen.

Lalaland gebruikt neural networks voor het creëren van kunstmatige paspoppen ten behoeve van e-commerce.

PlaygroundVR brengt kinderen in het ziekenhuis samen in een unieke VR-speelplaats om samen te kunnen spelen, als ze niet naar buiten kunnen.

Foto Philips

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond