Deel dit artikel
-

‘Geen lancering Galaxy S6 op CES’

Samsung gaat zijn jongste vlaggenschip Galaxy S6 deze week op de grote gadgetbeurs CES in Las Vegas alleen maar aan een selecte groep partners tonen. Dat meldt de doorgaans goed ingelichte site Sammobile.

Aanvankelijk werd rekening gehouden met een grootschalige lancering op CES, de jaarlijkse gadgetbeurs in Las Vegas die vandaag begint. Samsung geeft daar vannacht Nederlandse tijd een persconferentie, gevolgd door een keynote van Boo-Keun Yoon, hoofd consumentenelektronica van Samsung.

Vanwege tegenvallende bedrijfsresultaten – de winst van Samsung daalde in het derde kwartaal zelfs met 50 procent, onder meer door de tegenvallende verkoop van de Galaxy S5 – namen de geruchten over een snelle lancering van de S6 toe. Normaal wacht Samsung tot het Mobile World Congress in Barcelona, die dit jaar in maart wordt gehouden.

Maar volgens Sammobile krijgen consumenten de nieuwe smartphone (codenaam Project Zero) niet in Las Vegas te zien, alleen een aantal partners. Volgens de site krijgt de smartphone een heel nieuw ontwerp, met een QHD Super AMOLED display, Android 5.0 Lollipop, een Exynos 7420 SoC of Snapdragon 810 chipset, 3GB aan RAM en 32GB aan opslag.

Deel dit bericht

2 Reacties

Perter

Ben benieuwd wanneer hij dan zal worden aangekondigd!

Sammy

Dan maar hopen op de release tijdens het MWC binnenkort. Had eerlijk gezegd toch wel gehoopt dat Samsung de Galaxy S6 al tijdens het CES aan zal kondigen. Helaas is die beurs nu meer een autobeurs geworden…

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond