Deel dit artikel
-

Geen sociaal platform van Donald Trump, wel blog

Het zal voor Trump aanhangers een dikke tegenvaller zijn. Maandenlang werd gespeculeerd dat Trump als reactie op de boycot van Facebook, Twitter en andere platforms zijn eigen sociale netwerk zou beginnen. Sinds gisteren heeft Trump inderdaad een eigen platform, maar het is slechts een blog.

Onder de noemer From the Desk van Donald J. Trump plaatst de oud-president korte berichten in de bekende stijl: ‘So nice to see RINO Mitt Romney booed off the stage at the Utah Republican State Convention. They are among the earliest to have figured this guy out, a stone cold loser!’

Overigens kunnen bezoekers de berichten wel delen op Facebook en Twitter. Ook kunnen volgers worden gewaarschuwd als Trump een nieuw bericht heeft geplaatst.

Na de bestorming van het Capitool werd Trump verbannen van Facebook, Twitter, Instagram, YouTube en Snapchat, om er maar enkele te noemen.

Het is geen toeval dat het blog verschijnt een dag voordat Facebook officieel zal beslissen of de schorsing van Trumps account permanent is. Zijn Facebookprofiel werd offline gehaald uit vrees voor nog meer onrust.

Twitter heeft al te kennen gegeven Trump voorgoed verbannen blijft van het sociale netwerk, ook als hij zich weer kandidaat zou stellen voor het presidentsschap.

Trumps You Tube kanaal zal weer geactiveerd worden als het risico op geweld is afgenomen.

Foto Shutterstock

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond