Deel dit artikel
-

G+J Uitgevers koopt Designer-Vintage.com

G+J Uitgevers neemt de vijf jaar oude luxe marktplaats Designer-Vintage.com over om zijn lokale e-commerceactiviteiten uit te breiden.

Hoeveel geld met de overname is gemoeid, houdt de Nederlandse tak van een van Europa’s grootste tijdschriftuitgevers voor zich.

“De match tussen onze krachtige mediabrands Vogue, JAN en Glamour aan de ene kant en Designer-Vintage.com aan de andere is perfect”, aldus Eric Blok, CEO van G+J Uitgevers. “Met deze acquisitie versterken wij onze positie in het luxe fashion segment op digitaal vlak.

Designer-Vintage.com is een internationaal georiënteerde luxe online marktplaats voor designer items waar authenticiteit centraal staat. Gebruikers verhandelen er hun eigen tassen, schoenen en kleding van high-end merken als Chanel, Hermès en Louis Vuitton. Items worden pas te koop aangeboden wanneer de advertenties zijn goedgekeurd. VIP-leden van de site krijgen de aanbiedingen 24 uur eerder te zien dan de andere bezoekers.

Voor G+J maakt de Nederlandse overname deel uit van een exercitie om zijn online strategie meer gestalte te geven. Het bedrijf is hiernaast eigenaar van internetreclamebedrijf Ligatus en kocht onlangs de resterende aandelen van kook- en eetwinkel Delinero.de. Ook die zal Europees worden uitgerold.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond