Deel dit artikel
-

GoDaddy betreedt Benelux

De Amerikaanse hostingprovider en domeinnaamleverancier GoDaddy gaat nu echt de Europese markt op, inclusief de Benelux. Eerder beperkte men zich grotendeels tot Engeland, Ierland en Spanje.

GoDaddy noemt zich de grootste registerhouder van domeinnamen en webhostingaanbieder ter wereld met vierduizend medewerkers. Vorig jaar werden nog diverse branchegenoten overgenomen, waaronder hostingbedrijf Media Temple.

In totaal worden nu 42 markten en zeventien talen waaronder het Nederlands ondersteund. De helpdesk – bereikbaar via een 085 nummer – is er nu ook in het Nederlands. Ook zijn lokale managers aangenomen om producten in diverse landen te verkopen.

BigDaddy is al langer bezig met de internationale uitrol, maar richtte zich vooral op uitbreiding in Latijns-Amerika. Daar worden nu vrijwel alle landen ondersteund. De internationale expansie staat onder leiding van James Carroll, die voor Yahoo en Microsoft werkte.

Vorige maand werd bekend dat het bedrijf in de VS naar de beurs wil. Die plannen waren er al eerder, maar werden afgeblazen.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond